Spørgsmål:
Hvad er en god nybegyndervenlig grafisk Git-klient til Windows?
Caleb
2014-02-18 16:51:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Personligt vil jeg bare installere Cygwin og fortsætte med de sædvanlige * nix shell-værktøjer, men jeg er nødt til at fremsætte en softwareanbefaling til nogle klienter, der har brug for noget lidt mere nybegyndervenligt.

Situationen er, at flere klienter har udviklet websteder med den mest statiske HTML-slags, men den server, de skal implementere til, har ikke den sædvanlige samling af 1990'ers protokoller til rådighed (for eksempel ingen FTP). Faktisk er der ingen adgang til nogen grafisk grænseflade. Implementering håndteres gennem Git. Ændringer skal skubbes til et eksternt lager, der kun er tilgængeligt via SSH-nøgle-login. Enhver forpligtelse til mastergren skubbet af den autoriserede nøgle udløser et hook-script, der distribuerer webstedet til produktionsserverne.

Jeg ønsker at foreslå en Git -klient til Windows, der:

 • gør det relativt simpelt at opsætte og initialisere…
  • ... et eller flere lokale arkiver.
  • ... en enkelt git + ssh-fjernbetjening.
  • … godkendelse ved hjælp af et RSA nøglepar (generering af dette ville være en bonus).
 • har en enkel grænseflade, hvor en grundlæggende arbejdsgang med at forpligte sig og skubbe er let at udføre uden at forstå de vanskeligheder, der er forbundet med distribueret versionskontrol.

Der er en GitLab -forekomst tilgængelig for hver klient, der har et projekt pr. domæne og gør det let at tilføje deres offentlige nøgle. Det giver også klon / fjern-URL'erne til hvert projekt og gør det ret nemt at kontrollere, hvad status for det eksterne lager er.

Åben kilde ville være at foretrække, men enhver velrenommeret freeware ville være acceptabel. Hvilken klientsoftware skal jeg pege dem på?

Rediger: De fleste forslag til dato ser ud til at fokusere på fuldt sprængte frontender til al Gits funktionalitet. Jeg leder efter noget mere pareret, der kun dækker det grundlæggende og er bedre egnet til en bestemt opgave end at løbe med de store hunde. Jeg tænker på KISS-princippet her for folk, der ikke bruger versionskontrol til noget andet og bare vil "uploade" deres hjemmesider.

Bemærk, at jeg stillede et [lignende spørgsmål til OSX] (http://softwarerecs.stackexchange.com/q/1307/429), men jeg vil specifikt have værktøjer, der er velkendte og nemme at få fat på. Tværplatform ville være OK, men jeg har og forestiller mig, at den bedste nybegynderløsning til nybegyndere vil være noget, der er hjemmehørende i hver platform, så husk det, når du svarer.
Ikke sikker på, at dette er fuldgyldigt nok til et svar: Jeg har kun nogensinde brugt [PortableGit] (http://goo.gl/A8w06J) på Windows. Det var min første brug af Git (jeg "migrerede" fra SVN), og det fungerede meget godt: en doddle til installation. Fuld suiteinformation fra [Git til Windows] (http://msysgit.github.io/). FWIW.
Jeg vil virkelig gerne se op og ned stemmer: D
@ManuelSchneid3r + 74 / -0 på tidspunktet for dette indlæg. Svarene er + 58 / -2, + 48 / -3, + 34 / -0, + 12 / -0, + 8 / -1, + 2 / -0, rækkefølgen.
Netop tilsluttet dette SO-sted, så jeg kan ikke svare endnu, men her er et ret nyt tilbud fra Axosoft: http://www.gitkraken.com/ Det ser ud til at være en af ​​de moderne Node-bygget apps og gør det ikke alligevel understøtter undermoduler, men indtil videre blæser det dørene fra SourceTree for at tilbyde kraftfulde funktioner på en enkel måde.
Også lige tilmeldt mig dette SO-sted, kunne jeg tilføje, at for alle mennesker, der kan lide IDEs Visual Studio 2015 (endda gratis udgave) har fantastisk support til Git. Det har let at administrere tilføjede / redigerede / fjernede filer; integreret fusionsværktøj; enkel opsætning. Det understøtter ikke SSH, men andet end det er et af de bedste værktøjer til Git på Windows.
Otte svar:
JBaruch
2014-02-18 18:09:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Der er intet som TortoiseGit for begyndere.

 • Det integreres med Windows Stifinder (ingen nye brugergrænseflader at lære)
 • Open source ( GPL)
 • Opsæt / initialiser ny lokal repo:

Setup/initialize new local repo

 • Grundlæggende funktioner er øverst i kontekstmenuen ( Sync, Commit, Push and Pull):

TortoiseGit

Dette anbefales stærkt.
@Jbaruch bedes du læse [dette meta-indlæg] (http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/questions/86/youre-doing-it-all-wrong), og redigere dit svar i overensstemmelse hermed.
@Olli, Jeg finder mit svar temmelig integreret med instruktionerne i det indlæg. Jeg angiver eksplicit, hvorfor dette produkt matcher anmodningen, fremhæver de relevante funktioner og udtrykker min mening om det. Hvad mangler der?
@Jbaruch hvor let det er at initialisere nyt lokalt arkiv? En enkelt git + ssh fjernbetjening? Godkendelse? Er det open source? Der er specifikke krav i spørgsmålet, som du ikke adresserer.
@Olli lad os tage det til [meta] (http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/questions/582/is-the-perfect-enemy-of-the-good), jeg har nogle tanker om, hvordan dette websted fungerer.
@Olli tilføjede nogle ting.
Jeg synes stadig ikke, det kvalificerer som et svar af høj kvalitet. Det begynder dog at passe til de mest basale krav. Flere citater fra det linkede meta-indlæg: "Du skal også tale om eventuelle potentielle særegenheder, som du kan tænke på, og endda ting, som du fandt ud af at være en nedadgående side af produktet. Kort fortalt kan du dele din oplevelse med noget, ikke blot din viden om, at den eksisterer. "
Så går det løs igen. Jeg bruger ikke værktøjet ATM. Så jeg er ikke opmærksom på nogen særheder, problemer, ulemper osv. Jeg har ikke nogen relevant erfaring med det. Skal jeg slette mit svar nu (godt svar, godt forklaret, giver værdifuld og relevant information)? NP, virkelig. Hvis du kun forventer ikke mindre end perfekt, skal du tælle mig ud. Jeg foretrækker eksisterende gode frem for ikke-eksisterende perfektion.
Hvis du ikke har nogen relevant erfaring med det, * bør du måske ikke anbefale * det? Efter min mening skal du enten forbedre dette svar eller slette det og i stedet tilføje en kommentar til spørgsmålet.
Slet det eneste relevante og gode svar ?! Det er et fantastisk tip. Dette sted går steder med denne holdning, det er helt sikkert.
lad os [fortsætte denne diskussion i chat] (http://chat.stackexchange.com/rooms/13128/discussion-between-olli-and-jbaruch)
TortoiseGit er omtrent så enkel som Git bliver. Hvis en anden sætter det op for dig, er alt hvad du skal gøre for at foretage ændringer, højreklik på filen (eller mappen) i Stifinder og vælg "Git Commit."
Jeg vil ikke anbefale Tortoise-værktøjerne til en nybegynder, fordi de er for bare-bone. Der er ingen GUI, der fortæller dem, hvad der foregår. Jeg tror, ​​dette værktøj er snarere til avancerede brugere, der ved, hvad de kan forvente, når de udsteder en git-kommando.
Jeg prøvede dette efter at have læst denne anbefaling, men personligt fandt jeg det for frustrerende at lære på 5 minutter, så jeg downloadede SourceTree og fandt det meget lettere at bruge ... primært fordi der er en grænseflade. Jeg er enig med T.T.s kommentar
* "Det integreres med Windows Stifinder" * Yucks, yucks, yucks. Er der en uafhængig bærbar version?
Mens TortoiseGit er et kraftfuldt værktøj, og skalintegrationen er god, vinder den ingen priser for brugervenlighed. Det er ikke som om du har en strømlinet grænseflade til de fleste git-kommandoer, der er forskellige vinduer og værktøjer til alt, og nogle er lavet til sadister, det er jeg sikker på. Efter min mening opfylder det ikke kriterierne for en 'god nybegyndervenlig grafisk Git-klient til Windows' som OP beder om ...
Jeg foretrækker personligt ikke at bruge Tortoise GIT. Mens Tortoise SVN er et vidunderligt SVN-værktøj, låner Tortoise GIT lidt for meget fra Tortoise SVN, bevarer en masse SVN-terminologi og workflow ens. Det er lidt svært eller uklart at gøre tingene "på GIT-måde". For eksempel ville man aldrig vide, hvad "Synkroniser" i Tortoise GIT betyder - fordi der ikke er sådan en indfødt kommando. På den anden side, hvis det at gøre ting "på GIT-måde" ikke betyder noget, og de fleste devs kommer fra SVN-området, men besluttede at bruge GIT af en eller anden grund. Tortoise GIT fungerer.
Efter at have brugt TortoiseHg i årevis troede jeg, at TortoiseGit ville tilbyde en lignende oplevelse. Forkert. Mens du stort set kunne gøre alt for Mercurial under "Hg Workbench" gennem et enkelt samlet brugergrænseflade, er TortoiseGit totalt fragmenteret. Der er ikke noget "centralt vindue", bare masser af adskilte paneler, der føles ufuldstændige, inkonsekvente med hinanden og forvirrende. Enkelt sagt skal du allerede kende git-kommandoer, før du kan bruge TortoiseGit, mens du kan bruge TortoiseHG i årevis og aldrig røre kommandolinjen. Af den grund anser jeg TortoiseGit for at være et dårligt værktøj.
@RogerSanders - Dette er god feedback. Jeg er i en lignende situation - brugte TortoiseHg temmelig produktivt i lang tid, men alligevel er jeg stadig en total noob med hensyn til rå Mercurial eller kommandolinjekontrolversion generelt. Jeg kan acceptere, at Git har "vundet" (se for eksempel Bitbucket) og så er jeg på udkig efter hvad Git-ækvivalenten til TortoiseHg er. Skuffende over, at TortoiseGit ikke lever op til "Tortoise franchise" -standarderne.
Avi
2014-02-20 15:18:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg flyttede fra Github For Windows og derefter Git Extensions til SmartGit og anbefaler det. Her er hvorfor-

 1. Cross-Platform (lavet i Java)
 2. Meget let at opsætte og bruge. Hvis du har erfaring med nogen git-klienter før, tager du ikke et øjeblik at komme i gang.
 3. Bærbar
 4. Simple Clean UI. Hovedgrænsefladen viser kun de ændrede filer og de store Commit, Merge, Push og Pull-knapper.

  SmartGit

Kommerciel software, men gratis til privat brug.

For git-begyndere eller ikke-git-brugere er den eneste smerte opsætning af SSH-nøgler. Når du har gjort det og klonet dit første lager, vil det være ligetil, og du behøver aldrig at åbne konsollen.

Dette spørgsmål er meget specifikt for folk, der ** ikke har nogen git (eller vcs) oplevelse ** og ikke planlægger at have nogen. Kunne du kommentere, hvordan dette ville fungere for den brugssag? Det lyder næsten som noget tidligere i din kæde måske er bedre. Hvad er "Git Extensions"?
@Caleb Jeg har redigeret svaret. ** Git Extensions ** kan være let at opsætte første gang på grund af de integrerede plugins til mange tjenester, men for sidstnævnte "administrerer repo" -delen foretrækker jeg SmartGit, fordi det er mere simpelt. + det er bærbart
Jeg brugte SmartGit som min første git-klient, og det er let at bruge med kun en lille indlæringskurve. Jeg vil anbefale det til nogen.
SmartGit er rigtig god, både for nybegyndere, men også for mere erfarne brugere. Du kan få en god visuel fornemmelse af hvad der foregår og forenkle de fleste daglige opgaver.
Jeg har også brugt SmartGit som min første Git GUI, da jeg ikke havde nogen forståelse for Git og stadig formåede at bruge den. Når det er sagt, betragter jeg mig selv som en større bruger.
Det eneste problem, det understøtter kun BitBucket af SSH. Jeg ville ønske, at det kunne understøtte BitBucket via HTTPS. Enhver anden bærbar klient?
@Drazick De har for nylig tilføjet support til HTTPS-transport :)
@RamRachum, I hvilken version?
Jeg er ikke sikker, muligvis 6 eller 6,5. Deres skiftelog er ufuldstændig.
Denne software indeholder virus som detekteret af virutstotal https://www.virustotal.com/en/file/ce116edb5b1e4913a9402ba18a464fef5123a824f2b1a2f5a364e4f80502016e/analysis/1422037393/
det er ikke gratis, dets prøveversion
men JAVA. Nej Nej Nej.
Java? Er dette en vittighed? Skriv en gang ødelagt overalt!
Jeg er helt enig. SmartGit er sandsynligvis den bedste enkle versionskontrolklient omkring. Det har stort set alle funktioner, du nogensinde vil have i en GUI, men er stadig ret nem at bruge, hvis du ikke har brug for nogen af ​​de avancerede funktioner. Java-software er også fantastisk, så længe du ikke er den, der skriver det. Bortset fra den Swing-forretning. Det er bare så grimt.
JBaruch
2014-02-18 17:47:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bruger Atlassian SourceTree og kan lide det meget.

Her er øvelsen:

 • Gratis (ikke open-source troet AFAIK )
 • Funktionsrig - Næsten alle funktionerne i Git er der (ikke af GitHub, men for eksempel fandt jeg ikke en måde at rebase en GitHub-gaffel på. Det kan gøres ved hjælp af almindelige Git-kommandoer - tilføjelse af fjernbetjening osv. , men ikke ud af kassen)
 • Understøtter GitFlow
 • Dejligt brugergrænseflade:

  screenshot

BEMÆRK - Dette skærmbillede er fra en meget ældre version. Brugergrænsefladen til den nyere version er enklere.

Bundlinie - Jeg finder det næsten perfekt og bruger det til alle de behov, der ikke er dækket i min IDE.

Det ser ALT for kompliceret ud - for mange knapper. Jeg vil ikke have "funktionsrige" så meget som "sparsomme funktioner". Dette kan være godt for nogen, der forstod forgrening og diff træer og alt det gode, men ikke for en nybegynder, der faktisk ikke planlægger at lære git. Jeg har brug for noget, der gloser over kompleksiteten ved endda at foretage grundlæggende iscenesættelse før en begåelse.
Forstået. Skal jeg tilføje en til eller slette denne for at sætte en i stedet?
Jeg kan se et eller andet punkt i at lade det stå som en advarsel til andre om, hvad _ ikke_ passer godt til dette spørgsmål, men det ender bare (forhåbentlig) lavt på stakken, og jeg kan se, at jeg vil have det fjernet senere . Jeg antager, at det vil afhænge af, om du troede, det var et godt / gyldigt svar på dette spørgsmål (din anden post synes at have forstået problemet bedre).
Endelig en anden, der bruger Sourcetree!
SourceTree er langt den bedste, men de har ikke en Linux-version. Det ser skræmmende ud i starten, men det er virkelig slet ikke. Meget enkel at bruge.
Jeg brugte SourceTree men flyttede til SmartGit. SourceTress var rart, men jeg fandt, at grænsefladen var besværlig. Personlig præference helt sikkert, men jeg finder bare grænsefladen mere kraftfuld på SmartGit. SourceTree er stadig ret god, men ikke min præference.
De opdaterede lige SourceTree-grænsefladen, hvilket gjorde det lidt mindre omfangsrigt. Jeg personligt nyder det meget. Jeg var en nybegynder med hele Git-tingen, og det tog mig kun et par timer at blive komfortabel nok takket være denne klient.
@Caleb det ser mere kompliceret ud i det skærmbillede, som din brugssag vil være. Jeg anbefaler i det mindste at gå ned i en smule git, hvis du er en bidragyder. Uvidenhed er ingen undskyldning. Sourcetree 'virker bare' og ser godt ud, mens den gør det.
Jeg har altid nogle præstationsproblemer. Det er virkelig langsomt tog. Hele mit hold har den samme mening.
Jeg ville ønske, de havde en bærbar version.
Det er slet ikke komplekst ... Jeg lærte det på få minutter efter at have haft frustrerende oplevelser med andre klienter. Smart Git styrtede faktisk ned på mig lige efter at den spurgte, om det er ok at sende oplysninger om nedbrud, lol. Dette er et nedbrud under kørsel, så det kunne ikke komme til hovedskærmen, selv. SourceTree er fantastisk bortset fra noget let frysning, når man laver ting med min repo, der har mange filer.
GIT selv kommer med funktioner, som enhver bruger skal lære og forstå. "sparsom" og "enkel" er gode egenskaber at have, men i tilfælde af SourceTree skal du vide, hvad du laver. Kommentarerne om "langsom" gentages af mig. Hvis du forstår, hvad der foregår, ved du hvorfor og hvornår du kan forvente, at det bliver langsomt, men jeg finder det næsten uacceptabelt sammen med de konstante "åh hvor pinligt SourceTree styrtede" beskeder. Én gang et nedbrud faktisk ødelagde en fusion og alvorligt ødelagde min forpligtelse at spilde en hel del tid. Kigger på andre GUI'er ...
SourceTree er buggy og tilføjer ikke rigtig noget abstraktionslag.
Hvis du går med SourceTree, skal du holde med version 1.7. 1.8 er forfærdelig. Downloadlink til 1.7: https://downloads.atlassian.com/software/sourcetree/windows/SourceTreeSetup_1.7.0.32509.exe
SourceTree på dette tidspunkt er et utroligt stykke affald (1.9.x). Det er _meget langsomt, går ned til venstre og højre, brugergrænsefladen er ujævn og ikke-lydhør, og udvikling er hovedsageligt centreret omkring opdatering af ikonerne. Mit blodtryk stiger, hver gang jeg skal bruge det.
Nick Dickinson-Wilde
2014-02-18 21:17:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg kan godt lide Git til Windows (msysGit). Den har tre 'tilstande' - Bash (hvor du kan gøre alt ), Windows kontekstmenu og GUI (hvor du kan gøre meget mindre, men det er jeg vil sige meget brugervenligt).

 • gør det relativt nemt at opsætte og initialisere: Meget let
  • et eller flere lokale repos: Initialisering er meget simpelt, og du kan have så mange som du vil uden konflikter.
  • en enkelt git + ssh-fjernbetjening: Let - ret let at tilføje flere fjernbetjeninger, hvis det ønskes også på et tidspunkt i fremtiden. (se skærmbillede nedenfor, som er tilgængelig med GitGUI-> fjernbetjening-> tilføj)
  • godkendelse ved hjælp af et RSA-nøglepar (generering af dette ville være en bonus): Ja, du kan også generere det selvom det kun via cmd-linie (se denne vejledning)
  • har en enkel grænseflade, hvor en grundlæggende arbejdsgang til at forpligte og at skubbe er let at udføre uden at forstå indviklingen ved distribueret versionskontrol: Ja, se skærmbillede, det var meget lettere at lære for mig, da jeg først begyndte at lege med kode end RapidSVN eller TortoiseSVN.

Fra cmdline kan du gøre ALT (stort set); GUI har ganske mange funktioner, men der vises ikke noget kompliceret på frontskærmen (kun forpligtelsesrelateret), alt andet er skjult i menuerne.

screenshot

Jeg er ikke ligefrem noob, men jeg bruger ikke Git dagligt, og jeg havde mange problemer med det - kunne ikke finde flettevindue. at tilføje filer og fortryde ændringer var virkelig svært, og grænsefladen er vanskelig.
talles
2014-06-11 02:01:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det mest enkle og lette, jeg nogensinde har set, er GitHub til Windows:

GitHub for Windows screenshot

Men der er en advarsel : brug med ikke-github opbevaringssteder er ikke intuitivt (føles som et hack TBH).

IMO, udeladelse af hentning og skub fra ordforrådet skader dets anvendelighed som et ikke-github-værktøj.
Det er for forenklet. Meget hurtig finder du ud af, at den ikke har nok funktionalitet. F.eks. Fandt jeg ikke, understøtter det stash.
Det er ikke så forenklet for nybegyndere, hvilket er, hvad OP handlede om.
Dariusz Woźniak
2016-10-31 23:09:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan overveje at bruge GitKraken. Nogle funktioner:

 • Gratis til ikke-kommerciel brug
 • Cross-platform (Windows, Mac, Linux)
 • Flere profilunderstøttelse
 • Et-klik fortryd & gentag
 • Indbygget fletværktøj
 • Træk og slip for at flette, rebase, nulstille, skubbe og mere
 • Tilpasningsgraf, der kan ændres, let at forstå
 • Se billedforskelle i app
 • Undermoduler og Gitflow-understøttelse
 • Integrer med GitHub- eller Bitbucket-konto

enter image description here

Ciro Santilli 郝海东冠状病六四事件法轮功
2014-11-13 23:04:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ungit har en stærk brugervenlighed og forståelsesfokus (som navnet antyder)

https://github.com/FredrikNoren/ungit

Install:

 npm install -g ungit 

Det er Node.js-baseret og kører en server, som brugerne kan se i browseren, så det er på tværs af platforme.

Ikke sikker på, om det administrerer SSH for brugere, men det er bestemt noget, jeg kan se dem gøre.

Denne GUI fascinerer mig. Jeg er ikke begejstret for, at den er bygget på javascript (personlig bias, ikke verdens ende), men den visuelle grænseflade ser ud som idiot-bevis som alt muligt for Git. Der er en fantastisk [tutorial for Ungit] (https://www.youtube.com/watch?v=DrQQyEEqmwI) men desværre er det på fransk, det er stadig værd at se bare for visuelt at se Ungit i aktion.
Jeg kunne ikke lide, at den placerer en "node_modules" -mappe ** inde i min repo ** med tusindvis af filer i den. Hvorfor?
@TamásSzelei fortæller det ikke til nogen, men jeg har faktisk ikke prøvet det ;-) Men behandler det `node_modules` specielt? Er det ikke tilfældet med andre mapper? Er det ikke et '.gitignore' problem?
Det afhænger af, hvordan man ser på det. Du kan 'gitignore' det, sikkert, men jeg er tilbageholdende med at skubbe en ændring til hver bruger af denne repo bare fordi min git-klient lægger (dele af?) Sin kildekode i repoen. Sikkert ville nogen spørge, hvad fanden laver jeg med "node_modules" i et C ++ - projekt.
@TamásSzelei ah, OK, det opretter faktisk filer, jeg troede, det viste bare dem. Fejlrapport derefter, og link til det ;-)
mmv-ru
2019-02-14 04:26:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Git Cola

 • crossplatform (Linux, Windows, OSX)
 • FOSS
 • GitKraken advertise itself as better that Git Cola

enter image description here

I use it as main git interface on Linux. Very easy to do everyday operations

 • Commit
 • Revert last local commit (change description, add missing changes)
 • Commit changes for selected lines (isolate not related changes)
 • View Log (included DAG tool)


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...