Spørgsmål:
Administrer iOS- og Android-applokalisering / -oversættelse
murf
2017-01-18 22:05:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg starter med et projekt til internationalisering og lokalisering af en mobilapp. Appen kommer i en iOS- og Android-version. De er to native apps, så de deler ikke nogen kode, men de indeholder selvfølgelig de samme tekststrenge.

Jeg leder efter et værktøj til at styre oversættelserne, så oversættelsen skal kun udføres en gang. For eksempel: hvis en oversætter oversætter Android strings.xml -filen, skal værktøjet automatisk generere / opdatere iOS .strings -filen.

Andet pænt -to-have funktioner:

  • har en måde at visualisere, hvor oversættelserne bruges (f.eks. upload skærmbilleder)
  • integration med Git eller BitBucket
  • administrer også oversættelser af App Store & Google Play Butik

Selvfølgelig brugte jeg google, men der er en hel del værktøjer derude. Jeg spekulerede på, om nogen kunne påpege mig, hvem der er de store spillere, de værktøjer, jeg bestemt burde medtage i min sammenligning. Eventuelle henvisninger til nogle gode artikler, blogindlæg, der foretager en sammenligning, vil også blive værdsat!

En svar:
murf
2017-02-01 02:24:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg søgte (gen) og fandt frem til følgende værktøjer nedenfor (sorteret efter Alexa-vurdering). Jeg vælger fem eller deromkring og laver et lille testprojekt med dem for at se, hvilken der fungerer bedst for min situation.

weblate.org er open source. (Den eneste fra listen?)
Vi bruger https://localise.biz, som ikke er vist på din liste. Det har også en gratis plan.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...