Spørgsmål:
Software til animering af samling
BD72
2015-03-23 23:12:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg vil gerne oprette en animation, der viser, hvordan noget kan samles.

Noget der ligner denne:

Jeg tænker et simpelt 3D-program, der tillader nogle bevægelsesstier til bevægelse eller mellemrum. Noget enklere end Flash.

Jeg kan oprette elementerne i SketchUp og eksportere dem til brug i et andet program.

Jeg foretrækker et Windows-baseret program, men har også adgang til Mac OS.

Jeg har spillet lidt rundt med at skabe en animeret GIF i Photoshop, men spekulerer på, om der er et program, der ville være mere egnet til denne type af applikationen.

Dette spørgsmål er i øjeblikket for bredt. Kan du redigere det og tilføje flere specifikationer? Ligesom hvad er det forventede input og output? Bør enheden eksporteres fra CAD eller konstrueres ved hjælp af billeder? Læs [denne FAQ] (http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/q/336/6834) om, hvad der kræves for at et spørgsmål skal indeholde tilstrækkelig information?
Det er gode tilføjelser til dit spørgsmål. Hvilket operativsystem? Eventuelle andre krav eller funktioner? Enhver software, du allerede har prøvet? Tak!
Har du prøvet Catia V5 eller Solid Works (eller er disse software for komplekse til dine behov)? Overvejer du også manuelt at samle i din nuværende software og fange din skærm med en anden software og derefter redigere resultatet?
Tre svar:
fred_dot_u
2017-05-14 00:07:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg kalder denne ikke det perfekte svar, bortset fra at den er gratis og tilgængelig på flere platforme. Overvej Blender som en mulighed for at animere næsten alt. Det er blevet brugt til at oprette kort og fuld længde "tegneserie-type" animationer, men ville bestemt være i stand til at styre samlinger som din animation.

Hvis du har modellerne oprettet et andet sted, er det enkelt nok at importere dem til Blender. På dette tidspunkt går min solide forståelse ud af vinduet, men den generelle forståelse starter.

Alt hvad du har brug for fra belysning til keyframes til workflow er en del af Blender. Min erfaring med Blender har været for 3D-modellering og var i stand til at styre de enkle ting. Masser af kompleksitet og en høj læringskurve efter min mening, men GRATIS er en god start.

adib
2016-11-13 10:25:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Cheetah3D skal være i stand til at gøre tricket. Det har keyframe-animation og flythrough-animation gennem splines. Alt du skal gøre er at gruppere de dele, der skal samles i din model og oprette stier, hvordan hver del kan knyttes til sin endelige destination.

Theraot
2017-06-13 08:43:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du vil forblive på SketchUp, kan du prøve en animationsudvidelse såsom Keyframe Animation. Du bliver nødt til at opsætte hele samlingen eksploderet manuelt, derefter indramme hvert trin og endelig eksportere animationen fra filmenuen.


Hvis du vil have noget bedre egnet til den særlige opgave, skal du overveje Solid Edge .

Solid Edge er i stand til at oprette sådanne animationer ved at kombinere Explode, Animation og Render-værktøjer.

Solid Edge er en CAD-software, der fokuserer på design af maskiner og mekaniske dele. Du bliver nødt til at eksportere modellerne i et format, som Solid Edge understøtter (der er udvidelser til eksporten - som jeg ikke nævner, fordi jeg ikke kan teste dem lige nu - du kan også bruge Blender til at importere SketchUp og eksportere til Solid Edge).

Alternativt kan du genskabe dem. Når alt kommer til alt har SketchUp allerede lært dig det grundlæggende i CAD, jeg forsikrer dig om, at du vil finde Solid Edge lettere end mere traditionelle CAD-løsninger som AutoCAD. Dette er delvist til dets " Synkron teknologi", som jeg vil hævde påvirket SketchUp.

Brug af Solid Edge, hvad du gør er som følger:

  • Eksploderer automatisk samlingen.
  • Flyt brikkerne dit sted, hvor de skal starte, og væk fra andre stykker.
  • Åbn animationsværktøjerne (som automatisk tager tilføjer de tidligere trin, du har udført) og juster timingerne for animationen, og tilføj eventuelle andre effekter, du ønsker.
  • Gør animationen til video.

Ansvarsfraskrivelse : Det er mere end et årti siden jeg sidst brugte Solid Edge, så tag min beskrivelse af trinene med et saltkorn.

Jeg fandt disse PDF-filer, der kan hjælpe dig med detaljerne: ERA 1, 2.

Alternativt kan du kigge efter video på Youtube, som denne: Explode Render Animate.


Du kan se efter video til gif-løsninger, hvis du vil have et gif. Jeg forventer ikke, at de har tilføjet support til at eksportere til gif direkte.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...