Spørgsmål:
Ønsker at lave wireframes tegn
hector babenco
2014-06-03 18:04:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er nødt til at skitsere karakterpositioner på en trådformet måde. Karaktererne udfører en handling, som at gribe noget, så hænderne er også vigtige. Formålet er at lave noget træningsmateriale. Hvis det er muligt, vil nogle grundlæggende animationer (ikke interaktive) også være nyttige. Ansigter er ligeglade, ligesom hår og lignende, hvilket kan gøre karakteren mere tiltalende for spil, men det er ikke tilfældet her.

Hej, velkommen til SWrec.SE! Vil du venligst udvide spørgsmålet lidt - ting som det ønskede operativsystem at køre på, formater at håndtere osv. Gør det lettere for folk at besvare dit spørgsmål.
Tre svar:
Cornelius
2014-06-03 22:12:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du kun er interesseret i 2D-animationer, skal du kigge på Synfig Studio :

 • gratis og open source
 • cross-platform
 • skaber animation ved hjælp af et vektor- og bitmapillustration
 • understøtter lag
 • se her noget indhold oprettet med det

enter image description here

Neil Slater
2014-06-03 18:49:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Poser kombinerer modellering, scenekonstruktion og gengivelse og leveres med enkle modeller, der er egnede til instruktionsplakater og videoer samt de mere fotorealistiske billeder, der normalt er knyttet til det.

Fordele:

 • Det er stærkt fokuseret på posable karaktermodeller, så der er mindre at lære end at bruge en fuldt generisk model- og gengivelsespakke.

 • Animation understøttes.

 • Nogle modeller med gratis produkter har simpelt neutralt ansigt og hår, som det ser ud til matcher dine behov. Der er også et stort bibliotek med stillinger inkluderet, så der er sandsynligvis en god tæt match til enhver specifik handling / stilling, du har brug for.

 • Gengivelsesmotoren understøtter en række forskellige stilarter, inklusive skitser

Ulemper:

 • Det tager lidt tid at lære og få det bedste ud af det.

 • Der er mange avancerede funktioner, som du muligvis ikke har brug for.

 • Basisversionen sætter dig tilbage omkring $ 100, medmindre du kan retfærdiggøre en rabat (de er tilgængelige til nogle ikke-kommercielle formål).

Nick Dickinson-Wilde
2014-06-03 21:44:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det har været et stykke tid siden jeg brugte det, men Blender er den største og bedste gratis og open source modellering / animation. Du kan gøre * hvad som helst med det stort set - godt at overtage verden kan være udfordrende;) men alt andet end det kan gøres. Det kræver meget læring, hvis du ikke har nogen 3D-modelleringsviden. Jeg personligt kan godt lide brugergrænsefladen, men nogle mennesker har klaget over, at det ikke er intuitivt. Der er mange gode læringsressourcer online - den officielle manual er også skinnende.

Der er også mange tilgængelige modeller / animationer, som du kan downloade til gratis - og hvis gør det til det store udvalg af importører, du går efter, download også en hel del spilmods, som du kan importere for at have et forudbygget skelet, model og animationer.

Fuld animation og timing og interaktion med andre objekter understøttes (dog ikke ligefrem simpelt).

( mindre note: Jeg har været temmelig involveret i en FOSS tredjeparts blender-script-projekt til TES IV Oblivion-model / animation import / eksport - selvom jeg faktisk ikke har gjort noget der i et par år. Også IIRC havde jeg også kontrolleret en lille ting i blenderkilden.)Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...