Spørgsmål:
Bevægelseskorrektion (billedstabilisering) software / biblioteker
Dilawar
2016-10-11 09:50:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har fluorescensoptagelse fra populationen af ​​neuroner prøvevideo på youtube. Problemet er, at kameraet havde vibrationer, hvilket gjorde, at hver ramme skiftede lidt i x-y-retning. Derudover har optagelse støj, men det forbedres.

Jeg leder efter en open source-løsning til at rette op på et sådant skift. Open source-karakteren er obligatorisk, så jeg senere kan udvide den til mine krav. Jeg er fortrolig med python, c / c ++, java og Haskell. Så en løsning på et af disse sprog ville være OK, men præference er for python.

Hvis applikationen er lukket kilde, men uden omkostninger, bør I / O-formatet ikke være passende.

I / O-formater

  • Ethvert format, som ffmpeg / opencv kan læse på linux-platform (ubuntu / openSUSE) f.eks. tiff, avi, mp4, mkv
  • Output - Ud over almindelige video- / billedformater er jeg også ok med hdf5-, npy- og python-pickle-format.

Potentielle kandidater

Har du noget imod at vise en lille prøve af dine filer for at sikre dig, hvilke data du har? Tak!
Også hvilke input- og outputformater, du kigger på - er input en enkelt videofil eller flere stillbilleder, og skal output være en enkelt video eller flere positionskorrigerede billeder.
Tilføjet en prøvevideo og lidt mere information.
En svar:
Dilawar
2016-10-13 16:16:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Takket være den kode, der blev offentliggjort her, lykkedes det mig at lave min egen applikation. Det er skrevet i c ++ og bruger opencv og libtiff. Ydelsen er meget god. Se resultaterne her.

Applikationen er hostet på github https://github.com/dilawar/video_stabilizer.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...