Spørgsmål:
Fitness tracking software, der ikke gemmer data online
ColleenV
2014-11-10 23:01:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg leder efter et fitnessapparat til en julegave, og selvom jeg synes, at de enheder, der indsamler en masse data, er rigtig seje, er jeg bekymret for, at dataene gemmes på en online-konto. Jeg har ringe tillid til privatlivets fred og sikkerhedsbeskyttelse, jeg har så lidt kontrol over, og jeg kan ikke synes at finde en enhed, der ikke kræver tilmelding til en "gratis konto" for faktisk at spore de indsamlede data.

Er der nogen applikationer derude til Windows eller Linux, der kan synkroniseres med en bærbar enhed og gemme data lokalt enten ved at synkronisere direkte med computeren eller med en selvhostet server? Det kan være, at ingen af ​​enhederne er i stand til at gemme data uden en Bluetooth-forbindelse til en anden enhed, så en Android-app, der ikke uploader data fra telefonen, ville også være en acceptabel løsning.

Jeg vil gerne have, at enheden mindst er en skridttæller og en pulsmåler. Det ville være en stor bonus, hvis det spores søvnmønstre. Jeg kunne oprette min egen software til manuelt at spore dataene, så hvad der er vigtigt for mig er at downloade de data, der blev indsamlet i realtid fra enheden med enten en trådløs eller USB-forbindelse til en lokal harddisk i et format, som jeg kan manipulere det.

Bare en opdatering - til sidst spærrede jeg og købte en Fitbit. Deres fortrolighedspolitik er meget god, så jeg er nu mindre af en Luddite. Jeg ville stadig være interesseret, hvis der kommer noget på markedet, der ikke kræver cloud storage, så jeg vil lade dette være lidt længere.

At køre, mens du bærer din Windows / Linux-computer sammen, er virkelig noget, du kan kalde Fitness :) Ingen idé om dem. Hvis en Android-løsning ville være acceptabel, er der altid [søgemasken på mit websted] (http://android.izzysoft.de/applists/search) eller Galens [StripSearch-app] (https://play.google.com/ butik / apps / detaljer? id = com.hasslefixes.stripsearch) hjælper dig med at finde en tilsvarende app, der ikke kræver "uønskede tilladelser" (som f.eks. adgang til netværket).
Du kan altid kigge efter en app til din telefon, der logger din GPS i almindeligt tekstformat og gør det muligt at hente den. De fleste løbere tager deres telefon med dem, og mange Android-telefoner har en GPS med en rimelig opløsning. (Jeg kan ikke godt lide historierne om iPhones, der uploader positionsdata til Apple osv., Heller ikke).
Jeg er ligeglad med at logge GPS-data - jeg er interesseret i trin, puls og sådan. Vi bliver bare mere seriøse om fitness, og jeg er data-junkie og kan lide at måle fremskridt :) Jeg gætter på, at der ikke er nogen enhed, der har nok hukommelse til at gemme data uden synkronisering i realtid, og at jeg bliver nødt til at ty til en telefonapp?
Tre svar:
ColleenV
2014-11-23 21:26:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har fundet et Striiv smart skridttæller, der kan synkroniseres med en computer i stedet for smartphone, så den ikke har adgang til mere følsomme oplysninger som GPS-placering, mine kontakter osv. Hvis det havde en pulsmåler, selvom det ikke var løbende prøveudtagning, ville det være meget tæt på det, jeg leder efter.

Det ser ud til, at Striiv ikke laver den pågældende skridttæller længere, og de kræver, at du installerer en smartphone-app for at aktivere din enhed nu, så jeg ville ikke vælge den frem for en FitBit-enhed (som er hvad jeg bruger i øjeblikket)

Jeg håbede, at nogen havde omvendt konstrueret, hvordan en enhed sender sine data, så de kunne skrive deres egen brugerdefinerede software, og det ser ud til, at der ikke findes sådan noget. Jeg tror, ​​at mit bedste valg er at begrænse de følsomme data, der indsamles, og bare acceptere, at kun luddites holder deres data ude af skyen i disse dage :)

Dette var det, jeg besluttede mig for, men jeg vil ikke markere det som et svar, fordi det virkelig ikke er, hvad jeg ønskede. Sporing af din aktivitet kan udføres på enheden uden synkronisering med online-kontoen, men der er ingen lokal applikation, som du kan bruge offline. Det er en pæn gadget, og jeg nyder det dog.
rrirower
2014-11-10 23:38:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg tror, ​​at dit bedste valg er at undersøge noget som Fitbit. Det er en bærbar enhed, der ser ud til at have de funktioner, du ønsker, herunder synkronisering og brug af en Android / Apple-app. Jeg har aldrig brugt en, men det ser det værd at undersøge. Derudover har jeg set dette spørgsmål stillet på Fitness-forummet.

Jeg har set på Fitbit, fordi de er den eneste producent, jeg kender til, der har sat en OK fortrolighedspolitik på plads, men det kræver stadig en konto.
Jeg søgte gennem fitnessforumet og havde ikke meget held med at finde det relaterede spørgsmål. Der var mange spørgsmål, der bede om sporingssoftware (nogle lukkede), men jeg kunne ikke finde noget specifikt relateret til at gøre det offline. Kan du hjælpe mig med at finde det spørgsmål, du henviser til?
Google ejer nu Fitbit. Dine fitnessdata er en del af dit omfattende Google digitale dossier, som er til salg til højstbydende. Undskyld.
ParanoidMode
2016-08-26 16:42:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Opret en gratis konto med Fitbit, snus pakkerne med wireshark ved hjælp af kaffehus wifi via dongle, få tilstrækkelig sampling, spoof serveren ved hjælp af et bash-script, dump til CSV. Sælg Fitbit og dongle, når scriptet kører, køb nyt Fitbit.

Du har knækket protokollen, de har kun renset data. / ParanoidMode

Dette ser ikke ud til at være den slags anbefalinger, der er nyttige for gennemsnitsbrugere.
Jeg kunne selv konvertere datastrømmen, men jeg vil ikke rigtig bruge tiden. Jeg håbede, at der var en åben API til en eller anden enhed; det faktum, at der ikke er, gør mig endnu mere mistænksom over for producenterne, der ønsker at trække mig til deres applikationer / websteder :)


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...