Spørgsmål:
Hvilken onlinesoftware, der skal bruges til at kontrollere svar på StackExchange for plagiering?
Gaurang Tandon
2018-06-25 15:48:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Når jeg har lidt fritid på hænderne, tjekker jeg StackExchange-svarene for plagiering. Jeg henviser ikke til tværs SE-plagiering, jeg ser efter at tjekke svar, der er sendt på SE, der har deres indhold plagieret fra andre internetsteder.

Jeg plejede oprindeligt at gøre dette på den lamme måde (indsæt i google, sæt dobbelt anførselstegn, skyl gentag for forskellige sætninger). I dag googlede jeg "plagieringskontrol online", og der er snesevis af sådan software, der alle er villige til at gøre dette gratis! Nogle kræver en konto-tilmelding, men det er et ikke-problem (Guerrilamail;))

Da jeg ikke har brugt nogen af ​​dem, er jeg ikke sikker på, hvor effektiv de er. Jeg kørte lige en check gennem to af de første hits - SmallSEOTools og QueText. Førstnævnte var ikke engang i stand til at identificere det originale SE-svar, hvorfra jeg kopierede teksten, mens sidstnævnte gjorde det korrekt. Grammarly kræver en betalt plan, men jeg leder kun efter gratis.

Så jeg leder efter den mest effektive gratis online plagieringskontrol, forhåbentlig optimeret til StackExchange-svar ( gennemsnitlig længde: 1200 tegn)


For at definere plagiering korrekt, specifikt i sammenhæng med StackExchange, ville det være, når en bruger sender indhold - kopieret fra en ekstern ressource ( forskellige SE-svar / ressourcer uden for webstedet) - uden tilskrivning (link, tekstcitering, enhver fornuftig indikation) til den oprindelige kilde overhovedet. For eksempel er svar A et eksempel på plagiering (ingen synlig tilskrivning), mens svar B ikke er (klar tilskrivning).

Bare af nysgerrighed, hvorfor er dette af interesse for dig?
@Seamus Jeg har lidt fritid i disse dage, så jeg prøver at bruge den produktivt :)
Nå, det er fint. Jeg spurgte, fordi jeg formoder, at der under en eller anden definition af plagiering er en enorm mængde af det. Overvej en post på kommandolinjen; at bruge et latterligt eksempel, `ls -la` eller` sudo apt-get upgrade`. Jeg forestiller mig, at du finder et stort antal "gentagelser" af denne slags ting; selv med kommandoer, der bogstaveligt talt har mange tusinder eller endda millioner af permutationer og kombinationer af alle muligheder. Pointen er, at mange indlæg i de tekniske fora ser ud til at følge en "struktureret delmængde" af sproget, og jeg vil kun gætte på, at de slet ikke betragtes som plagiering.
En svar:
Kabir
2018-12-30 00:07:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg tror ikke, der er et specielt kureret værktøj tilgængeligt på Internettet. Google site: søgning kan være en måde at finde lignende indhold til rådighed på hjemmesiden. f.eks.: Site: stackexchange.com + "dit indhold her".

Gratis softwareværktøjer er ikke meget effektive, da de kun er i stand til at opdage direkte plagiering, men ikke er i stand til at opdage variationerne. Ikke engang de rumlige variationer. Du kan bruge "diff" Unix-værktøjet, efter at du har identificeret den korrekte URL til at kontrollere procentdelen af ​​lighed. Eller du kan også kontrollere Turnitin eller andre alternativer. Nogle giver en gratis prøveperiode, hvis du er interesseret.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 4.0-licens, den distribueres under.
Loading...