Spørgsmål:
Android pædagogiske spil til små børn
MᴀʀɪᴜsᴢS
2014-02-05 13:58:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Anbefal mig spil til små børn (4-5 år)

Krav

  • Android-platform
  • Tabletoptimeret
  • Ingen annoncer!
  • Ingen betalinger i appen!
  • Uddannelse
  • Godt for børn fra 4 til 5 år
  • Gratis eller betalt

Gode eksempler:

Google play er fuld af crap-apps, det er derfor, jeg leder efter anbefalinger

Jeg foreslår at forbedre dit spørgsmål ved at tilføje et emneområde, f.eks. Tal, formgenkendelse, mønstermatch / hukommelse. Ellers bliver listen for lang
Alfabetkat, gård 123, hukommelsesspil til børn. : -P.Helt ærligt har jeg ingen anelse, ellers ville jeg svare på spørgsmålet, jeg kunne tage fejl. Måske er der nok, at dette er en kort liste snarere end en lang. På genlæsning: Kravet om ingen annoncer forkorter faktisk dette mere end noget genrekrav.
@LyndonWhite 2 positioner, ikke for lange;) Det er ikke så let at finde applikation uden annoncer;)
Ja, efter at have genstartet ved hjælp af en telefon igen for nylig, er jeg chokeret over, hvor svært det er at få apps uden annoncer. Brug af en ikke-playstore FLOSS markedsplads hjælper med det, men jeg tror, ​​at den største (F-Droid) stort set ikke har noget for børn (ikke det jeg har set)
To svar:
Szpak
2014-02-05 15:33:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg kan foreslå følgende:

Jeg spillede dette spil på en 10 "tablet med Android 4.1, og det så meget godt ud (baseret på skærmbilleder er det muligt at køre det også på mobiltelefoner). Dette er et open source (GPL3 +) projekt, og spillet er tilgængeligt gratis , uden annoncer og ingen specielle tilladelser er nødvendige. Jeg har set et to-årigt barn spille dette spil såvel som en voksen (mig) træner sin hukommelse. Fliserne er tilpasset børnenes opfattelse, og der er i spillyde, som kan tiltrække spillet endnu mere.

Desværre blev den nyeste version udgivet for over et år siden (december 2012), men spillet er fuldt funktionsdygtigt, selvom der kunne være flere funktioner tilføjet (som tilpasset brætstørrelse).

  • Train Sim - simpel 3D-togsimulator (har annoncer i online-tilstand)

Opdatering . Mere detaljerede oplysninger om Memory Game For Børn angående svarvejledningen.

Train Sim indeholder annoncer!
Virkelig? Jeg har aldrig set dem ud. Måske er det fordi jeg normalt arbejder i offline-tilstand på min tablet.
Chris Jester-Young
2014-02-10 11:15:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

DragonBox hjælper børn med at lære algebra ved hjælp af en helt ny teknik. Den kommer i 2 versioner: en version 5+ og 12+.

Jeg har kun købt versionen 5+, ikke versionen 12+, så jeg kan ikke kommentere sidstnævnte. Men 5+ versionen hjælper dig helt sikkert med at lære grundlæggende algebra-koncepter ved mønster-matching, og jeg har fundet det at være et meget sejt koncept. (Du kommer muligvis ikke langt nok inden for det 15-minutters prøvevindue til at få konceptet, så vær forberedt på faktisk at skulle betale først.)

Det er et stykke tid siden jeg har spillet spillet (Jeg stoppede med at spille, da jeg var færdig med spillet hele vejen igennem), så jeg ved ikke, om den aktuelle version har annoncer eller køb i appen. Men bestemt, da jeg spillede det, havde det ingen af ​​disse antifeatures.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...