Spørgsmål:
Kopiering af en del af skærmen til udklipsholderen i Windows 7
Franck Dernoncourt
2014-12-19 12:35:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg leder efter et program, der kan kopiere en del af skærmen til udklipsholderen i Windows 7. Når jeg rammer en tastaturgenvej, vil det bede mig om at vælge det område af skærmen, som jeg vil kopiere til udklipsholderen. Jeg ønsker ikke at gøre noget andet bortset fra at udløse tastaturgenvejen og vælge det område af skærmen, jeg er interesseret i.

På Mac OS X 10.10 er den indbyggede skærmbillede-applikation Grab har denne funktion, som kan bruges via tastaturgenvej kommando + kontrol + shift + 4 kbd >.

Ti svar:
vclaw
2014-12-19 21:42:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Windows 7 inkluderer Snipping Tool som standard.

Du skal kunne finde det i menuen Start> Tilbehør. Du kan tildele en tast til genvejen. dvs. hvis du indstiller det til S , skal du bare trykke på Ctrl + Alt + S for at køre det. Derefter kan du bruge musen til at vælge det område, du ønsker, og det kopieres til udklipsholderen. Eller du kan tegne oven på billedet eller gemme det som en fil.

På ingen måde har jeg aldrig indset, at det gribede område blev kopieret til udklipsholderen som standard, tak!
Accepteret som svar, da det leveres som standard med Windows, tak!
Izzy
2014-12-19 20:12:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Når jeg bliver tvunget til at bruge Windows, er Greenshot (gratis og open source) mit valg til denne opgave. Det giver dig mulighed for at ...

 • fange en region som du beskrev ved blot at trykke på Udskriv -tasten
 • fange det aktive vindue ved at trykke på Alt+Print
 • lav nogle grundlæggende redigeringer af dit skærmbillede (kommentere, pile osv.)
 • upload til flere billeder hostere, herunder Imgur, Flickr - men også Dropbox og mere
 • I dets indstillinger under "destination" kan du fortælle det, at det bare skal placere en kopi i dit udklipsholder - og slukke for alt andet - som matcher dit krav for kun at udløse genvejstasten og vælge området.

Greenshot Menu
Skærmbillede for at visualisere, hvordan dine specifikke krav er opfyldt (klik for større variant)

For flere detaljer (og skærmbilleder), se følgende svar her på SR:

Tak. Er der nogen måde at konfigurere Greenshot på, så det grebede område af skærmen kopieres direkte til udklipsholderen (uden at skulle trykke på et Ctrl + C eller et museklik)?
Ja. I dens indstillinger under "destination" kan du fortælle det, at det bare skal placere en kopi i dit udklipsholder - og slukke for alt andet. Jeg har lige testet det, og det virker: I stedet for en dialog kommer kun en skål op, der fortæller mig, at den kopierede skærmbilledet til mit udklipsholder. (undskyld jeg savnede det i mit svar, da du har angivet det som krav - bare tilføjet det.)
Tyler W
2014-12-20 01:52:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du har Microsoft OneNote, kan du bruge dets skærmklipningsfunktion med Win + S .

Ved at trykke på Win + S falmer skærmen og lader dig vælge et område, der skal klippes, efterfulgt af en OneNote-popup, hvor du kan fortælle OneNote at altid have udklip kopieret til udklipsholderen (og aldrig komme op i vinduet igen). Du behøver heller ikke have OneNote kørt for at udføre skærmklip.

I OneNote 2013 skal du muligvis trykke på Win + Shift + S i stedet ( siger Microsoft), men jeg bruger 2013 nu og Win + S fungerer fint.

Microsoft har en supportartikel om denne funktion, selvom den er dateret (OneNote 2007) og ikke nævner tastaturgenvejen. Hvis nogen kan finde en artikel, der forklarer dette detaljeret, ville jeg være meget forpligtet.

Sidebemærkning - en artikel på answer.microsoft.com siger, at denne funktion ikke fungerer i Windows 8.

I OneNote-indstillinger kan du konfigurere det til at kopiere direkte til udklipsholderen uden yderligere meddelelser
Tymric
2014-12-19 14:47:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

PicPick

PicPick er et fuldt udstyret skærmoptagelsesværktøj, der også leveres med en letvægts editor og andet nyttigt tilbehør. Det kan konfigureres til at fange skærmregioner direkte til udklipsholderen. Genvejen er som standard Skift - PrintScreen , men den kan konfigureres.

PicPick Program Options Capture Settings PicPick Program Options Hot Keys Settings (Klik for at forstørre)

Funktioner :

 • Kører på Windows 7
 • Gratis til personlig brug
 • Kan konfigureres til at gribe et område af skærmen og kopiere det til udklipsholderen
 • Har en bærbar version
Det fungerer perfekt, tak!
Senthi Sri
2014-12-21 12:56:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan prøve "Real Draw Pro" - et grafikprogram med vektorillustrationer. Du kan aktivere / deaktivere en knap for at minimere programmet under optagelse. Det fanger en bestemt region eller et vindue. Capturing

Websted: http://www.mediachance.com/realdraw/ Download

Du kan eksportere det optagede billede til udklipsholderen så godt: Export to the clipboard

Jeg fandt et andet kraftfuldt program ved navn "ShareX". ShareX er et open source-program, der giver dig mulighed for at tage skærmbilleder eller skærmoptagelse (video, GIF-format) af ethvert valgt område med en enkelt nøgle, gemme dem på dit udklipsholder, harddisk, eller du kan uploade det direkte til skyen. ShareX Menu

Hot Key setting

Tak. Er der nogen måde at konfigurere det på, så det grebede område af skærmen kopieres direkte til udklipsholderen (uden at skulle trykke på Ctrl + C eller klikke med musen)?
Der er en knap til at eksportere de optagne billeder til udklipsholderen. Du skal dog gøre et museklik for at udføre denne handling.
Tak for afklaringen!
Du kan også kopiere til udklipsholderen med Ctrl + Shift + C.
Michael
2014-12-19 14:15:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan bruge Skitch af Evernote til dette, efter du har installeret det, kan du bruge ctrlshift 5 for at fange en del af skærmen og endda tilføje kommentarer, hvis det er nødvendigt.

Tak, men er der nogen måde at konfigurere Skitch på, så det grebede område af skærmen kopieres direkte til udklipsholderen (uden at skulle trykke på et Ctrl + C eller gøre et museklik)? Jeg har Skitch, men kan ikke finde muligheden.
ᔕᖺᘎᕊ
2014-12-19 17:54:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du er villig til at betale, er Ashampoo Snap 7 et godt program.

Du kan konfigurere genvejstasterne ved at højreklikke på ikonet i meddelelsesområdet på proceslinjen > Konfigurer> Konfiguration> Generelt> Genvejstaster> Rektangelregion.

Når du har trykket på genvejstasten, kan du vælge den del af skærmen og trykke på Enter. Tryk derefter på Ctrl + C for at kopiere til udklipsholder.

Det bedste ved Ashampoo Snap er, at du kan redigere og anvende effekter på billedet, før du kopierer det til udklipsholderen. Du kan også gemme / dele billedet i stedet for at trykke på Ctrl + C.

Fordele:

 • Kan redigere billede
 • Kan gemme i forskellige formater
 • Kan dele billede (e-mail / facebook)
 • Kan kopiere til udklipsholder

Ulemper:

 • Betalt
 • Kan ikke tage et screenshot af selve Ashampoo Snap (så jeg kan ikke vise dig nogen billeder!)
 • Sørg for at markere 'ikke maile mig', ellers får du masser af e-mails hver uge!

Snap 6 UI

Tak, det er faktisk et godt program! Er der nogen måde at undgå at skulle trykke på Ctrl + C for at kopiere til udklipsholderen (så det grebede område af skærmen kopieres direkte til udklipsholderen, hvis man ikke behøver at foretage en redigering på skærmbilledet)?
@FranckDernoncourt Undskyld, tror ikke, der er en måde at gøre det på!
Tak, ingen bekymringer, stadig en god mulighed!
@downvoter tak for den anonyme nedstemning - Jeg fik forretningen foran, fest i baghatten!
PK_
2014-12-28 23:49:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Klipningsværktøj er det bedste fra Windows-værktøjer. Du kan vælge hvilken som helst del af vinduet, der skal kopieres. I Klippeværktøjet er der 4 specielle måder at fange en skærm på. . (fanger hele vinduet, der åbnes) 4. Fuldskærmsskærm (fanger hele skærmen). Du kan også fremhæve en hvilken som helst bestemt del af det fangede klip med den medfølgende highlighter. Rediger også det optagne billede (grundlæggende redigering som tilføje en tekst) og gem på den ønskede placering.

Tom
2016-01-04 01:10:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Må jeg anbefale Lightshot? Det opfylder alle dine krav til,

 • Tager skærmbilleder
 • Mulighed for at kopiere det valgte skærmbillede til udklipsholderen

Det har også disse fantastiske funktioner også,

 • Hurtigt skærmbillede af det valgte område - Vores app giver dig mulighed for at vælge ethvert område på dit skrivebord og tage skærmbilledet med to klik på knappen.
 • Let at bruge -anvend applikation - den enkle grænseflade til vores app, dens nyttige funktioner og lette vægt gør dit arbejde så meget hurtigt og behageligt.
 • Del skærmbilleder via Internettet - Upload dit skærmbillede til serveren og få dens korte link med det samme.
 • Kraftige redaktører - Du kan redigere skærmbilleder med det samme, når du tager dem eller senere ved hjælp af en kraftfuld online editor.
 • Lignende billedsøgning - Find lignende billeder. Vælg et hvilket som helst billede på din skærm, og find snesevis af lignende billeder.
 • Forskellige platforme - Lightshot er tilgængeligt til Windows / Mac, Chrome, Firefox, IE & Opera.

LightShot (gratis)

Lightshot - let skærmbilledeværktøj, er skærmoptagelsesværktøj til Windows, der fungerer meget ligesom udskæringsværktøjet i Windows Vista og 7 med den ekstra fordel automatisk at uploade det online til deling eller redigering. Fås også som Firefox-tilføjelse, Chrome-udvidelse og IE-tilføjelse udover Desktop-applikationen.

Lightshot editor UI

theodojo
2014-12-19 14:12:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ctrl + udskrivningsskærm kopierer et skærmbillede-snapshot til udklipsholderen, selvom det gør det for hele skærmen, ikke en del af det. Du kan beskære det kopierede billede bagefter med MSPaint.

alt + udskrivningsskærm gør det samme for bare vinduet med det aktuelle fokus - gemmer beskæring, da det normalt er, hvad du har brug for.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...