Spørgsmål:
App, der holder styr på, hvilke musikfiler jeg lytter helt / delvist / springer over
user1306322
2014-05-26 23:54:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg leder efter et program, der kan holde øje med musik, som jeg lytter til, og vise:

  • Filer, som jeg kan lide at høre oftere end andre (lytteantal)
  • Filer, som jeg springer over (dårligt spor i afspilningslisten)
  • Filer, som jeg sjældent lytter til (ikke springer over, men simpelthen ikke indlæser)

Dette kan være nyttigt at bestemme, hvilke spor jeg bedst kan lide, hvilke spor jeg ikke kan lide, og hvilke spor jeg ikke har lyttet til endnu. Er der en sådan applikation?

Det ville være dejligt, hvis jeg kunne fortsætte med at bruge min favorit medieafspiller (MPC) og ikke blive tvunget til at bruge en anden afspiller bare for at få det til at fungere.

Jeg bruger Windows 7.

Hvad er operativsystemet?
er [Last.Fm] (http://www.last.fm) en mulighed? Det kan spore, hvor meget du lytter til en sang (der skal afspilles mindst 50%), men det kan ikke, hvilke sange du springer over. Du har muligvis også brug for dette => http://mpcs.4fan.cz/For eksempel, dette er min konto => http://www.last.fm/user/diedie2
En svar:
Paul Taylor
2015-12-15 04:26:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Scrobbling er udtrykket last.fm bruger til at holde styr på, hvilke sange du lytter til enten via dens afspiller eller gennem software med et last.fm scrobbling-plugin. Så en søgning på scrobbling giver dig meget mere information om dette emne.

For nylig er et open source scrobbling-projekt startet kaldet ListenBrainz af de samme personer bag MusicBrainz, hvis du kom ind kontakt dem, ville de sandsynligvis være interesserede i dine ideer.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...