Spørgsmål:
VPN-klient til Linux
niceman
2015-03-28 17:08:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bor i et land, hvor nogle websteder er blokeret fra det, jeg prøver apt install oracle-java8-installer i Linux Mint 17.1 Cinnamon Rebecca, der står "Fejl 403, forbudt".

Programmer jeg kender

 • OpenVPN: dette synes jeg er det bedste, det lykkedes mig at konfigurere en VPN efter det, men problemet er, at det ikke altid fungerer , nogle gange lykkes det at oprette forbindelse, nogle gange gør det ikke, jeg bruger VPNBook euro-tcp443-server, og jeg har det nyeste brugernavn-adgangskode.

 • Tor: problemet med det, det fortæller dig, at du skal installere sin browser, jeg er fortrolig med Opera, foruden da jeg prøvede det i Windows, fungerede det ikke altid ( nogle steder var stadig blokeret).

 • ZenMate: det er meget kraftfuldt, desværre er det en browserudvidelse, du kan ikke køre apt install oracle-java8-installer i browseren, så det virker ikke med mig.

 • fra dette spørgsmål, fandt jeg kit, SSH-tunneling og glype.

  • kitt og SSH vil have den server, jeg vil oprette forbindelse, mens jeg vil have noget som ZenMate eller Expat Shield i Windows (som bare fungerer med et enkelt tryk, behøver ikke at fortælle dem serveren).

  • glype er i sig selv blokeret i mit land.

 • Jeg så også dette spørgsmål, Softether har brug for, at du også fortæller ham serveren, TeamViewer er ikke, hvad jeg vil her.

 • blæksprutte: beklager, men det lykkedes mig aldrig at konfigurere det, sagen er, at jeg ikke er ekspert i netværk, jeg ved ikke, hvordan jeg konfigurerer HTTP-port eller proxy-port, selv IP Jeg stoler på "automatisk opdagelse".

 • 3proxy: Jeg fandt .rpm-pakke og brugte alien til at skaffe .deb, installerede den, men når jeg starter 3proxy --help i terminalen står der : "fejl under indlæsning af delte biblioteker: libcrypto.so.10: kan ikke åbne delt objektfil: Ingen sådan fil eller bibliotek"

Jeg søgte og fandt et script, men det er til Ubuntu 32bit, jeg har 64bit, så jeg tror ikke, det fungerer.

Krav

Så jeg har brug for et program, der:

 1. let at bruge: bare tryk på en knap, så kan du surfe på ethvert sted, du kan lide (som Expat Shield i Windows).

 2. open source: mens jeg accepterer gratis, hørte jeg nogle ting om gratis VPN-tjenester, jeg tror open source ville være mere betroet, ikke?

 3. Linux-kompatibel: Expat Shield er kun til Windows.

 4. ikke en browserudvidelse: fordi jeg skal downloade via apt , fungerer browserudvidelser ikke sammen med mig.

 5. fungerer for nogen, der ikke ved meget om netværk eller har tilgængelige ressourcer til, hvordan man konfigurerer det (ressourcer skal ikke sige "sæt den HTTP-port, du ønsker", men sig "du kan finde din HTTP-port ved at gå til ... ").

REDIGER

Jeg installerede tor med sin browser og formåede at konfigurere SOCKS-proxyen med den, sagde tor-browseren det lykkedes, men jeg kan ikke finde ud af, hvordan jeg skal fortælle apt at bruge sin proxy.

Jeg installerede tsocks, indstil serveren og server_port (i tsocks.conf) til hvad jeg satte i netværksindstillinger i tor, når jeg startede tsocks apt install oracle-java8-installer det giver stadig den samme fejlmeddelelse "Fejl 403 forbudt".

når jeg prøver tsocks firefox giver det disse advarsler:

** (proces: 4392): GLib-CRITICAL **: g_slice_set_config: assertion 'sys_page_size == 0 'mislykkedes

(firefox: 4392): GLib-GObject-ADVARSEL **: Forsøg på at tilføje egenskab GnomeProgram :: sm-connect efter klasse blev initialiseret

(firefox: 4392): GLib-GObject-WARNING **: Forsøg på at tilføje egenskab GnomeProgram :: show-crash-dialog efter klasse blev initialiseret

(firefox: 4392): GLib-GObject-WARNING **: Forsøg på tilføj egenskab GnomeProgram :: visning efter klasse blev initialiseret

(firefox: 4392): GLib-GObject-ADVARSEL : Forsøg på at tilføje egenskab GnomeProgram :: standard-ikon efter klasse blev initialiseret
19 : 13: 49 libtsocks (4392): Fejlformet konfigurationspar på linje 47 i konfigurationsfil, "."

du må først finde ud af, hvilken tjenesteudbyder du vil bruge. tor er et frivilligt netværk, vi kan bruge gratis, men andre vpn-tjenester betales normalt penge pr. måned.
To svar:
Filadelfo
2015-03-28 17:32:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

men jeg tror, ​​at Tor er den rigtige løsning for dig. Hvad var der galt med Tor? Det er fuldt kompatibelt med Linux-systemer.
Det er ikke et problem, at du foretrækker Opera i stedet for den tilpassede Tor-Browser. Tor afslører sin tjeneste i en lokal havn. Du skal indstille proxyindstillingerne i din yndlingsbrowser.
For at indstille apt til at arbejde under en proxy skal du følge dette link
Hav en god dag

indstilling apt til at arbejde under en proxy skal du kender proxyindstillingerne, jeg kan prøve Tor derefter
Prøv det, gentager jeg, det er den rigtige måde at gøre, hvad du har brug for. Farvel
Tor-browseren er konfigureret til at bruge en SOCKS 5-proxy, og det fungerede, men det lykkedes mig ikke at benytte Tor til at bruge apt
Jeg søgte og installerede tsocks, men ved ikke, hvordan jeg konfigurerer det (jeg ved ikke, hvor jeg tilføjer mine proxyindstillinger i /etc/tsocsk.conf), og måden i linket fungerede ikke
Hvad er linket? Du skal indstille to variabler: * server * og * server_port * i tsocks-konfigurationsfilen. Start derefter * tsocks *. Prøv dette [link] (http://memo-linux.com/proxy-socks-apt-get/)
Jeg skiftede server og server_port, prøvede `tsocks apt install oracle-java8-installer`, den samme, 403 fejl forbudt, jeg prøvede den sidste kommando med tor browser åbnet
@niceman Læste du den komplette fejlmeddelelse? Måske har du glemt et trin i konfigurationen. Har du prøvet tsocks med andre apps?
Ali Tavallaie
2015-06-01 00:03:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 1. hvis du vil bruge Tor uden Tor-browser, kan du installere Tor med:

   sudo apt-get install tor 

  I lande som Iran, Tor blev blokeret, og du skulle bruge bridge:

  https://www.torproject.org/docs/bridges.html.da

  Hvis du vil vide hvordan man bruger det i Ubuntu / Debian, gå til:

  https://www.torproject.org/projects/obfsproxy.html.da

 2. også kan du downloade kerio-client.deb og installere det på din Linux-distribution fra her

 3. du kan installere OpenVPN i linux
kerio er stadig ikke som Expat-skjold, tor og OpenVPN allerede prøvet


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...