Spørgsmål:
JS-plugin / bibliotek for at vise og oprette reservationer
user3702861
2014-09-01 22:21:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg laver et websted til en læge. Hans klienter skal være i stand til at reservere aftaler online. Aftale i DB er beskrevet af felter - fra (tidsstempel), til (tidsstempel), beskrivelse (varchar 200).

Kunder skal være i stand til at lave en aftale fra mandag til fredag ​​på hver hele time (07: 00, 08:00, 09:00 osv.), Fra 07:00 til 21:00. De skal se, hvilke timer der allerede er 'reserveret', og hvilke der er 'tilgængelige'.

Lægen skal være i stand til at se disse forbehold på en eller anden måde og lave en grundlæggende CRUD (acceptere, benægte, opdatere, tilføje nogle noter ...).

Jeg googlede rundt og fandt ikke noget godt. FullCalendar ser ud til at være den bedste hidtil, men det involverer stadig en masse tilpasning.

En svar:
tanius
2019-01-18 08:24:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg lavede for nylig en detaljeret analyse om, hvad der er tilgængeligt med software til planlægning af open source-ressourcer. Fra denne liste vil mine anbefalinger til din sag være som følger, begyndende med den mest egnede:

  • Easy! Appointments. stærk> Gratis og open source-software, skrevet i PHP, og leveres med et WordPress-plugin. Rettet mod det specielle anvendelsestilfælde ved booking aftaler hos en læge osv. Dejlig enkel trinvis reservationsproces. Kildekoden har> 1200 forpligtelser og vedligeholdes stadig.

  • Reserveret planlægger. Bruger FullCalendar og behøver ingen brugerdefineret udvikling, kun installation og konfiguration. Dette er langt den mest sofistikerede version, men kan også være lidt kompleks at forstå og administrere til en simpel brugssag.

  • EDD Bookings. Et WordPress-plugin til booking aftaler. Svarende til Easy!-Aftaler, men med betalingsintegration. Stadig i aktiv udvikling. Selvom softwaren sælges på hjemmesiden, er den licenseret til GPL3, og koden er tilgængelig offentligt: ​​ backend, JavaScript frontend, andet ting.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...