Spørgsmål:
Program til at se billeder ved hjælp af forskellige sorteringsordrer
Memor-X
2014-07-07 04:21:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

På min Windows XP-bærbare computer bruger jeg normalt Windows Photo Viewer til at se billeder. På Windows 7 er programmet skidt, fordi det ikke animerer GIF-billeder, så jeg leder efter et bedre program til det.

Krav

 • Vis rækkefølge baseret på en sorteringsrækkefølge - et problem, jeg havde med Windows Photo Viewer, var at selvom jeg indstillede rækkefølgen til at være Type eller Modified Date i explorer, når jeg går gennem billederne er de stadig i alfabetisk bestille. Jeg downloadede for nylig et galleri med billeder, hvis navne er i en anden rækkefølge, end hvordan jeg downloadede dem (Horo.jpg, Horo1.jpg, 10122003-6.jpg, bg01.jpg), og jeg vil gerne se dem i den rækkefølge, jeg downloadede dem på (oprettet eller ændret dato, jeg kan ikke huske, hvad der er ændret, når du downloader fra nettet), så en ting, jeg vil have, er evnen til at se billederne ikke kun i alfabetisk rækkefølge, men også en anden sorteringsrækkefølge, siger ved dato, type eller størrelse.

 • GIF-animationer - en af ​​grundene til, at Windows Photo Viewer ikke længere er nyttigt for mig, er at GIF-billeder ikke ' t animer, selvfølgelig skal et erstatningsprogram gøre dette.

 • Windows 7-kompatibelt - dette program er selvfølgelig til Windows 7.

 • Offline installation - min Windows 7-computer opretter ikke forbindelse til internettet, som sådan skal jeg kunne installere programmet uden en netforbindelse.

 • 32/64 bit ligeglad - s ome-programmer (som iTunes) installerer ikke en 32-bit version på et 64-bit OS, min Windows 7 er 64-bit, men jeg kan ikke garantere, at det bliver sådan, når jeg får en ny computer, så vil jeg hellere har et enkelt installationsprogram, som jeg kan bruge på enten 32-bit eller 64-bit systemer.

Valgfrit

 • Pris - Jeg vil hellere få det gratis, men hvis det er meget godt, ville jeg være villig til at betale for det.

 • Rulning af venstre / højre nøgle - I Windows Photo Viewer vil jeg bruge venstre og højre taster til at rulle gennem billeder, jeg vil også gerne have denne funktionalitet i erstatningsprogrammet .

En bærbar løsning (dog uden Gif-understøttelse) er at foran filerne: '00-bar, 10-foobar'. Windows Photo Viewer viser derefter billederne i den rigtige rækkefølge.
Google Picasa har alle de funktioner, du sagde (men .gif-billeder understøttes ikke af det).
Jeg har en gammel version af ACDSee-browseren, der er rigtig god ved sortering og lignende. Du bliver nødt til at se, om de nyere versioner understøtter animerede GIF'er og Win7
To svar:
Tymric
2014-11-08 08:11:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

IrfanView

Ligesom bruger7009 påpegede i sit svar, er "sorteringsrækkefølge" netop, hvordan Windows Stifinder viser dig filerne. Det betyder ikke, at de er arrangeret sådan på disken. For at få seeren til at gennemse disse billeder i sorteringsrækkefølge, skal den seer have sin egen sorteringsmekanisme. Dette svar handler om det.

Når du har installeret IrfanView, vises der et andet ikon kaldet IrfanView Thumbnails . Du kan bruge det program til at gennemse din billedmappe og bruge posten Sorter miniaturer i menuen Indstillinger (se billede), så kan du dobbeltklikke på et hvilket som helst billede og begynde at gennemse i den rækkefølge, du har angivet. Bemærk, at IrfanView husker de valgte sorteringskriterier, så selvom du åbner billederne fra Windows Stifinder, næste gang du ser dem, vises de stadig i den rækkefølge, der er valgt i applikationen Miniaturer.

Med hensyn til dine andre krav. IrfanView også:

 • Animerer GIF-billeder
 • Er kompatibel med Windows 7
 • Har en offlineinstallatør
 • Kører på 32- og 64-bit (installationsprogrammet er 32-bit)
 • Er gratis
 • Bruger piletaster eller mushjul til at vende mellem billeder
user7009
2014-08-10 03:54:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

XNView: http://www.xnview.com/en/xnview/#downloads

Hvis du bruger det privat, er det også freeware, du er kun krævet for at købe en licens, hvis du bruger den kommercielt.

REDIGERING: Jeg testede den ikke for dit første krav "efter sorteringsrækkefølge" (som jeg ikke engang er sikker på er strengt muligt, i betragtning af at hvad du ser er ikke hvordan windows faktisk gemmer filerne), men dette program er virkelig alsidigt og vil sandsynligvis tillade dette på en eller anden måde.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...